Dating womanLysSmilingDanmark

Enjoy your African Dating on a safari in the African nature

love smile
Vælg din Afrikanske kærlighed »

For de fleste er hvedebrødsdagene en næsten lige så vigtig del af hele bryllupsplanlægningen som selve bryllupsfesten. Bryllupsrejsen skal skille sig ud fra de andre ferier, du har været på tidligere, så det bliver en ekstraordinær, mindeværdig oplevelse. SmilingDating.com anbefaler den ultimative vildeste bryllupsrejse i Africa. Og med den vildeste rejse mener vi det bogstaveligt. En mulighed i Africa. Flere Africanske lande har den perfekte beliggenhed ud til det åbne hav

kærlig Thai pige
Beats your heart more for the cute Thai girl

Dating Africanske kvinder eller piger

De fleste mennesker ser SmilingDating.com hjemmeside på udkig efter rejseinformation, med krydstogtskibe eller den Africanske Rovos Rail, "The Pride of Africa" som er verdens mest luksuriøse tog fra Cape Town i syd til Pretoria i nord.  Andre spørger, hvad kvinder i Africa i virkeligheden bedst kan lide.

Vi refererer fra 4 Africanske lande, herunder Ghana, Nigeria,Marokko, Senegal og Gambia. men er du mere til den blonde Russiske pige, så se her

Africanske kvinder er et mysterium for de fleste vestlige mænd, som kun har begrænset viden fra Africanske immigranter i deres hjemlande. Sandheden er, at de fleste Africanske immigranter er mænd der søger arbejde, derfor er det svært at danne et billede af, hvad og hvordan Africanske piger - kvinder i virkeligheden er.

kærlighed

Africanske kvinder og piger er ret smukke, men du ville blive overrasket over, hvor meget Africa er påvirket af europæisk og vestlig kultur. Hvis du ønsker at møde en pige - kvinde i Africa, "go for it". Du skal dog være opmærksom på flere ting, så du ikke bliver skuffet på din Dating rejse.

Africanske kvinder er besat af europæisk kultur

På grund af europæisk kolonisering gennem årene tilbeder Africanske kvinder europæisk kultur, og dette påvirker bestemt deres adfærd. Du vil se frisure og "style", ligesom du ser i Amerika.

Hudblegning er også et almindeligt problem på grund af det faktum, at Africanske mænd er vilde med de fleste hvide kvinder. Jeg har bogstaveligt talt set Africanske fyre kæmpe for blandt andet at tale med en hvid kvinde. Det er hovedsageligt på grund af fattigdom, men det er mærkeligt at adfærd tilskynder Africanske piger - kvinder til at se så europæiske ud som muligt. Create your free profile »

kærlighed

Africanske kvinder forventer, at du tager dig af dem

I Africa er lønningerne ekstremt lave sammenlignet med Europa og America. Det er svært at finde job, så de fleste kvinder i Africa foretrækker at finde en mand og blive husmor. Leveomkostningerne i Africa er lave nok, så husstanden kan overleve på mandens indkomst.

Roser

Hvis du er træt af karrierebesatte kvinder i vestlige lande, så vil Africa absolut være et frisk pust. Det er et af de bedste steder for økonomisk velbeslåede mænd, at finde en passende kone.

Derfor. - Overrask din elskede med en buket røde roser i hendes mailbox - et glødende hjerte eller en anden humoristisk 'gimmick' til hans - hendes mailbox.

Vælg en af de mange datingprofiler her, eller indtast selv mailadressen til den, du har et godt øje til - hvis du kender e-mailadressen, behøver det ikke at være en bruger af SmilingDating.com, men du kan sende en buket røde roser til enhver for at skabe forbindelse uden for SmilingDating.com-fællesskabet - Læs mere om at date hvem som helst - når som helst, hvor som helst. Roser

Sex & Promiskuitet er den højeste i verden

Ligesom amerikanske kvinder elsker at være deres partnere utro, vil du se samme fænomen i Africa, men det er faktisk meget værre. Africa er mest promiskuøst sted i verden, hvor sex er lige så almindeligt som at spise.

Gennemsnittet Africansk kvinde har omkring 5 til 6 børn, så der er masser af muligheder for mænd med sexuelle lyster. I muslimske lande er det tilladt Africanske mænd at have op til 4 koner, og jeg har mødt mænd, der havde 4 koner og 25 børn.

Hvis du ønsker at have en stor familie og flere koner, så er Africa stedet at tage hen. Mens polygami er ildeset i vestlige nationer, omfavner Africa manddommen, og kvinderne er klar til soveværelset 24/7.

kærlighed

Africanske kvinder er i gennemsnit meget sexede

Fedmekrisen og feminismebevægelsen har forvandlet vestlige kvinder til uattraktive zombier. På den anden side er Africanske kvinder de mest sexede Piger - kvinder på planeten.

En anden gang, når du bestiller mad ved en madvogn. Jeg troede, jeg drømte, fordi 4 piger ved siden af mig var SÅ SØDE. Ung, slank og sexet.

Den gennemsnitlige Africanske kvinde er omkring 20 år i forhold til gennemsnitsalderenaf vestlige kvinder: 40. At bo i Africa er som at bo på et universitetscampus fyldt af smukke kvinder hver dag.

Ja, det er muligt at have 4 eller flere veninder i Africa. Enhver, der har lidt penge og selvtillid, vil føle sig godt tilpas i Africa.

Africanske kvinder elsker at lave mad

hvis du skal på date med en Africansk pige, vil hun inviterede dig til frokost i stedet for at gå på restaurant. Africanske kvinder elsker at vise deres madlavning´s færdigheder frem, nyd det, det er godt for din mave

Find en Africansk pige - kvinde her på SmilingDating.com og du skal besøge Africa.

De bedste Africanske lande for begyndere er Ghana og Etiopien. Engelsk er udbredt.

Hvis du leder efter den perfekte pige - kvinde, så er Africa det rigtige sted for dig.

Winston Churchill kaldte engang Uganda for "Africas Perle", og vi må være enige med ham, da Uganda faktisk byder på en hel perle af smukke oplevelser, og ikke mindst smukke Africanske kvinder.

Choose the nationality that suits you best, USA America - South America - Dating Europe - Spain - Scandinavian - Dating Africa - - Russia - Theiland - Asia or choose your dating partner here